Gouda: voorstelling De Vader (7 februari)

Tachtig is hij nu. Een gepensioneerde tapdanser. Of was hij een bouwkundig ingenieur? En waarom heeft hij zijn pyjama nog aan? Langzaam glijdt hij weg in een mistige wolk waarin de wereld die hij eens zo goed kende, zich van hem vervreemdt. Herinneringen vergaan, vertrouwde gezichten vervagen. In ‘De Vader’ zien we de verwarring van iemand met Alzheimer. Le Père (De Vader) is geschreven door de Franse auteur Florian Zeller, ook wel ‘het grootste literaire talent in Frankrijk’ genoemd. Het toneelstuk werd bejubeld in Frankrijk en Engeland en is nu eindelijk in Nederland te zien! Gijs de Lange tekent voor de regie.

Voorstelling DE VADER op 7 februari 2017 met Hans Croiset en Johanna ter Steege, in de Goudsche Schouwburg. Voor meer informatie en tickets klik je hier.