Gemeente Gouda is blij met jouw inzet als mantelzorger. Daarom krijgen alle mantelzorgers elk jaar een attentie rond de Dag van de Mantelzorg en gaat de dag zelf natuurlijk niet ongemerkt voorbij.

WAARDERING

  • Attentie – De gemeente is nog aan het kijken welke attentie mantelzorgers dit jaar als mantelzorgwaardering krijgen.
  • Dag van de Mantelzorg – elke jaar in november word jij verrast met een gezellig moment.

REGISTREREN

Gebruik onderstaand formulier om je te registreren als mantelzorger. Jonge mantelzorgers (vanaf 10 jaar) kunnen zich aanmelden via 2BeCool.

 

De door jouw ingevulde gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt, voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacyreglement. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvangt je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Let op! Het kan zijn dat de bevestiging terechtkomt in de ongewenste e-mail.

 

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Wij gebruiken de door jou verstrekte gegevens uitsluitend voor de uitvoering van mantelzorgondersteuning.

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Let op! Het kan zijn dat de bevestiging terechtkomt in je ongewenste e-mail.

Hulp bij het invullen?

Mocht je hulp nodig hebben met het online invullen van het formulier, dan kun je voor ondersteuning terecht bij de coördinator mantelzorg in Gouda.