Gouda: fotowedstrijd voor mantelzorgers

Doe mee met de fotowedstrijd voor mantelzorgers:

‘Waar worden jullie blij van?’

In iedere relatie zijn er verdrietige en blije momenten. Zo ook in de relatie tussen mantelzorger en diegene voor wie gezorgd wordt. Aan de blije momenten denken we natuurlijk het liefste terug. Laten we deze momenten daarom koesteren!

Leg je mooiste moment op foto vast en doe mee aan onze fotowedstrijd. Laat zien waar jij of jullie blij van worden en wie weet win je een diner aan huis en wordt jouw foto tentoongesteld in Museum Gouda.

Inzendingen
Stuur de foto en een korte beschrijving vóór 31 mei 2017 naar gouda@mantelzorgcentraal.nl.

Prijzen
De maker van de mooiste foto wint een diner voor twee aan huis. De nummer twee en drie ontvangen een chocoladepakket. Ook zullen de mooiste foto’s worden tentoongesteld in Museum Gouda. De winnende foto wordt in de zomer van 2017 bekend gemaakt.

Meer informatie en voorwaarden

Kijk dan op de website www.mantelzorgcentraal.nl/fotowedstrijd

Foto Buijze

“Deze foto heb ik genomen in het verpleeghuis waar mijn moeder vanwege Alzheimer woont. Ik bezocht haar met haar achterkleinzoon van 1 jaar. Het is goed te zien hoe zij beiden genieten van zo’n moment!”

Foto Eef

“Ons blije moment was toen onze kitten Fiep op een relaxte lentedag met haar neus in onze bloesemboom zat”