MantelzorgMoment: dinsdagavond 21 juni Zorgen voor iemand met een verstandelijke beperking

Moment van ontmoeten met gelijkgestemden die zorgen voor een kind of volwassene met een verstandelijk beperking

 

We horen allemaal “we moeten toe naar een inclusieve maatschappij”, maar wat houdt het in? En wat betekent dat voor mijn kind, broer of zus? Hoe kan hij of zij zelfstandig of begeleid meedoen en sociale contacten opbouwen?

Samen met het speciaal onderwijs De Startbaan en vrijetijdsbesteding de Klup organiseren we een mantelzorgMoment waarin we met jullie als ouders of naaste in gesprek gaan om te horen hoe jullie hierover denken.

Wil je dat je kind aansluit bij een G-groep of wil je juist dat je broer of zus mee kan doen om de hoek, maar dan wel veilig?

Hoe ziet de avond eruit?

De Startbaan vertelt hoe het onderwijs aan het veranderen is hoe zij hun leerlingen voorbereiden om mee te kunnen doen in onze samenleving.

De Klup gaat deze avond in op jullie vragen over de verschillende mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding en Mantelzorgcentraal vertelt over de verschillende respijtmogelijkheden in de regio.

Maar vooral willen we elkaar ontmoeten!

Waar & Wanneer?

Datum: dinsdag 21 juni 2022

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, start 19.15 uur tot uiterlijk 21.00 uur

Waar: ‘t Govertje, Ouverturelaan 12, 2807 JT Gouda

Aanmelden voor het mantelzorgMoment:

Om je aan te melden voor het mantelzorgMoment stuur je een mail naar E. gouda@mantelzorgcentraal.nl onder vermelding van VGZ met daarbij je naam, mailadres, telefoonnummer en de leeftijd van degene voor wie je zorgt.