Dag van de Mantelzorg 2020 & lancering Respijtwijzer Gouda – live-stream

Op dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, de dag waarop we traditiegetrouw stilstaan bij de liefdevolle inzet van mantelzorgers voor hun naaste. Normaal gesproken wordt er altijd wat feestelijks georganiseerd, maar helaas konden de geplande activiteiten vanwege corona niet doorgaan.

Toch willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan, temeer omdat we ook iets nieuws willen introduceren bij de Goudse mantelzorgers; de Respijtwijzer Gouda.
De Respijtwijzer Gouda is een online webapplicatie die mantelzorgers op weg kan helpen bij het vinden van respijtzorg, ofwel vervangende mantelzorg. Zo krijgt de mantelzorger even adempauze en tijd voor zichzelf.

Kijk mee via de live-stream

Graag nodigen wij je van harte uit voor deze ochtend waarbij ook de wethouder van de gemeente Gouda aanwezig is om de mantelzorgers toe te spreken. Daarnaast zal Lieke Bos, deskundige van de belangenorganisatie MantelzorgNL aanwezig zijn en vertelt over het belang van respijtzorg.

Datum en tijd

Dinsdagochtend 10 november 2020 om 10:00 uur. Bekijk hieronder de live-stream.

Mocht het niet lukken om het onderstaande filmpje af te spelen, plak dan onderstaande link rechtstreeks in uw browser: https://youtu.be/9cQJFQnhEuM