Behoefte aan een gesprek met een geestelijk verzorger?

Als het in het leven soms tegenzit kan een gesprek met een geestelijk verzorger wellicht rust brengen. Het kan je helpen je gedachten te ordenen en weer zin te geven aan het leven. Mantelzorgers die hier mogelijk behoefte aan hebben kunnen hier gebruik van maken.

Kennismakinggesprek met een geestelijk verzorger

Via het Transmuraal Netwerk Midden-Holland kun je een kennismakingsgesprek met een geestelijk verzorger aanvragen. Er zijn geestelijk verzorgers van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden, professioneel opgeleid en toegerust voor begeleiding en ondersteuning op het gebied van zingeving en levensvragen.

Voorheen waren geestelijk verzorgers voornamelijk in zorginstellingen actief, maar tegenwoordig is het mogelijk dat zij kosteloos ook bij je thuis voor een gesprek langskomen, mits je 50+ bent of palliatieve patiënt of naaste van een palliatieve patiënt.

Bekijk of download de flyer ‘Geestelijk verzorger’ van het transmuraal Netwerk Midden-Holland

Meer informatie?

Bel of mail met het Transmuraal Netwerk op T. 0182 50 55 34 of M. info@transmuraalnetwerk.nl