Gouda: Gratis financieel zakboekje voor mantelzorgers in Gouda

De gemeente Gouda heeft in samenwerking met Mantelzorgcentraal de eerste financiële zakboekjes van Mezzo uitgedeeld aan de mantelzorgers die bij de themabijeenkomst Financiën en Regelingen afgelopen donderdag zijn geweest. Mantelzorgers die afgelopen donderdag niet bij de bijeenkomst waren maar wel bij ons aangemeld staan ontvangen automatisch deze week het financieel zakboekje thuis op de mat.

Bent u wel mantelzorger maar staat u nog niet aangemeld? Meld u dan hier aan.
U ontvangt bij aanmelding automatisch de mantelzorgpas en het financiële zakboekje.

Het financiële zakboekje van Mezzo
Het financiële zakboekje van Mezzo biedt u als mantelzorger een overzicht van regelingen die van invloed zijn op uw financiële situatie als mantelzorger. Van Wmo, pgb, tot aftrek van parkeerkosten en belastingvrije schenkingen. Met dit zakboekje kunt u met meer kennis uw belastingaangifte (laten) doen of uw vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties.